U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Handicap race zaterdag 11 augustus

Handicap race zaterdag 11 augustus

Dit jaar was er weer een bloedstollende handicap race. De hitte was wel verdwenen uit de lucht maar niet bij de deelnemers die enorm fanatiek waren.

Er werden twee equipes gereden zodat de teamleden van rol konden wisselen. Er moest een foutloos parcours gereden worden, met als start over de wipwap, hierna naar de “spijker timmer” plek, de container achteruit inrijden, de bel luiden, zig zaggend inparkeren naar de schietplek. Hier zo veel mogelijk flessen omver schieten en klaar was de race.

Tijdens de wedstrijd werden we goed verzorgd door Marlies, Laurens en Tom aan de bar. Voor iedereen die zin had, maakte Willem een heerlijk broodje klaar.

Jos zag als wedstrijdleider, zoals ieder jaar, erop toe dat de wedstrijd eerlijk en veilig verliep. De toeschouwers konden genieten van een fantastische race. Ook Tiny en Piet bedankt voor het begeleiden van de ritten. Petra en Willem waren de grote winnaars, gefeliciteerd.

Het was weer een super middag!

Bekijk hieronder de foto’s:

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier