U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

April

April

Voorthuizen Straalt 13 april

Op zaterdag 13 april 2019 vindt voor de 6e keer het evenement ‘Voorthuizen Straalt’ plaats. Een stralende en bruisende dag voor jong én oud. Een dag waar je je schoenen voor aandoet… Dit jaar gaan we terug naar de tijd waarbij Voorthuizen hét toneel is van de Franse tijd….

Klik hier voor meer informatie.

Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

Kasteel Groeneveld viert vanaf april 2017 tot midden 2019 de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.

Voor meer informatie klik hier.

Kippenren Barneveld 6 april

Zaterdag 6 april 2019 vindt de 11e editie plaats van de Moba Kippenren Barneveld. De start en finish vinden plaats op het Raadhuisplein in Barneveld. Het programma kunt u bekijken op de website van de kippenren.

Klik hier om naar kippenrent te gaan.

Boerenmaandag Nijkerk 15 april

Al  ruim 35 jaar wordt dit Nijkerks feest gevierd. De dag wordt gevuld met allerlei oud-Hollandse activiteiten zoals schaapscheren, korfvlechten en een defilé van oldtimer tractors. Deghelt dag door zijn er braderieën en overal zijn hapjes en drankjes te verkrijgen. Een gezellige dag voor iedereen, die u niet mag missen.

Klik hier voor meer informatie.

Schermafbeelding 2015-03-30 om 16.07.30Koningsdag 27 april in Voorthuizen

In het ondernemende Voorthuizen is er op deze speciale dag van alles te doen. Er wordt gestart met een Oranjerit met aansluitend de kinderoptocht. Dit alles met medewerking van diverse muziekcorpsen. Hierna is er een uitgebreid middagprogramma voor de kinderen, volkspelen, muzikale middagshow, allegorische optocht en een avondprogramma van 21.00 tot 23.30 uur.

Voor meer informatie klik hier.

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier