U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Augustus

Augustus

Braderie Voorthuizen

De Ondernemers Vereniging Voorthuizen (OVV) organiseert ieder jaar de Voorthuizer Braderie.
In de maanden juli en augustus trekken ruim 35.000 vakantiegangers naar ons mooie Veluwse vakantiedorp. De braderie wordt iedere zomer gehouden op en rond het Bunckmanplein, midden in ons centrum. klik hier.

 

Ballonfiesta Barneveld 22 t/m 25 augustus

Ook deze zomer kunt u weer genieten van het Ballonfiesta Barneveld! Van 22 tot en met 25 augustus 2018 gaan er dagelijks weer tientallen luchtballonnen de lucht in. Een prachtig evenement voor het hele gezin!

Klik hier voor meer informatie

Oldtimer evenement Voorthuizen 30 augustus

Op donderdagavond 31 augustus 2018 vindt dit jaarlijkse verzameling van zo veel mogelijk oldtimers  uit Voorthuizen op het Bunckmanplein plaats.  Stichting oldtimer evenement Voorthuizen maakt elke jaar op de laatste donderdag van augustus er weer een oldtimer spektakel van. Verwacht onder meer auto’s , motoren, fietsen tractoren en vrachtwagens. De oldtimers verzamelen zich en maken zichzelf daarna gereed om een leuke rit te rijden.

Voor meer informatie klik hier.

 


Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

Kasteel Groeneveld viert vanaf april 2017 tot midden 2019 de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.

Voor meer informatie klik hier.

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier