U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Februari

Februari

Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

Kasteel Groeneveld viert vanaf april 2017 tot midden 2019 de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie. Voor meer informatie klik hier.

 

Vollemaan wandeling door Vierhouterbos 19 februari

Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer een vollemaanwandeling door de bossen en langs de heidevelden van de Veluwe. Schemer gaat over in nacht en de maan verschijnt bovenaan de hemel en verlicht je pad. Beleef de mystieke sfeer van de Veluwe bij volle maan. Een rustige, deels stille wandeling.

Voor meer informatie klik hier.

 

Vollemaan wandeling Radio Kootwijk 19 februari

Geniet van de volle maan op de uitgestrekte Veluwe bij Radio Kootwijk. Na ontvangst met koffie sta je stil bij de ondergaande zon en neem je afscheid van de dag. Vervolgens neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee naar buiten voor een wandeling langs heidevelden en zandverstuivingen. Vanaf een rustige plek wacht je tot de maan op komt.

Voor meer informatie klik hier.

 

Ontdek Radio Kootwijk 23 februari

Eén van de meest markante gebouwen van Nederland ligt midden op de Veluwe: het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Samen met de gids loop je langs de monumentale pomphuisjes naar het hoofdgebouw. Daar staat de koffie en thee klaar en wordt er een korte film getoond. De gids neemt je vervolgens mee door het gebouw en vertelt je alles over de architectuur, techniek, de boeiende historie en het leven in het dorp Radio Kootwijk. Voor meer informatie klik hier.

 

Winterexcursie Landgoed Staverden 23 februari

Het bos van landgoed Staverden is sprookjesachtig mooi en soms geheimzinnig. Het is een ideaal bos om samen met de (klein)kinderen en de boswachter op avontuur te gaan. Onderweg kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal opdrachten. Na afloop krijgen ze een klein presentje mee naar huis.

Voor meer informatie klik hier.

 

Opa/ oma kinderwandeling Landgoed Schaffelaar 27 februari

Heeft u uw kleinkinderen te logeren? Of is het uw oppasdag of zoekt u nog een leuke activiteit? Neem dan deel aan de opa-oma-kleinkindwandeling op Landgoed De Schaffelaar in Barneveld. Tijdens deze wandeling laat de boswachter u en uw (klein)kinderen kennismaken met verschillende manieren van natuurbeleving met de zintuigen.

Voor meer informatie klik hier.

 

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier