U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Maart

Maart

Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

Kasteel Groeneveld viert vanaf april 2017 tot midden 2019 de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.Voor meer informatie klik hier.

Wild spotten op de Veluwe in Vierhouten 2 maart

Kom wild spotten vanuit de Wildarena Hemellootjes in de bossen bij Vierhouten. Na een korte inleiding met een kop koffie of thee neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee op pad en wandel je vanuit het dorp Vierhouten de bossen in. Via een spannend, donker en slingerend pad kom je uit bij de wildarena.
Voor meer informatie klik hier.

Sagen en Legenden in Staverden 3 maart

De boswachter vertelt tijdens deze wandeling verschillende verhalen. Onder meer de legende van de zwarte vrouw van Staverden, waar de naam Gelderland vandaan komt en waarom de venijnboom (Taxus) belangrijk was voor Willem de Veroveraar. Reserveren is niet nodig.
Voor meer informatie klik hier.

Lentekriebels wandeling Landgoed Staverden 17 maart

De lente komt eraan. Bomen en struiken staan in de knop. Plantjes komen te voorschijn. En de vogels beginnen weer te fluiten. Ook op landgoed Staverden zijn er weer tekens van nieuw leven. Tijdens de wandeling vertelt de boswachter over de ontluikende natuur.
Voor meer informatie klik hier.

Wild spotten op de Veluwe – Witte Hoogt in Drie-Ermelo 23 en 31 maart

In het mystieke bos van de dansende bomen, het Speulder- en Sprielderbos, staat Wildarena de Witte Hoogt. Midden in een rustgebied voor het wild ligt deze idyllische plek om wilde dieren te spotten. Vanuit de overdekte wildobservatiepost midden in het bos is er vrij uitzicht op een open plek, waar edelherten, reeën en wilde zwijnen zich regelmatig van dichtbij laten zien. Voor meer informatie klik hier.

 

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier