U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Mei

Mei

 

Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

Kasteel Groeneveld viert vanaf april 2017 tot midden 2019 de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.

Voor meer informatie klik hier.

Festival Lepeltje Lepeltje Apeldoorn 17 t/m 19 mei

Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt de vijfde editie van Lepeltje Lepeltje Apeldoorn! De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu houdt van klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost.

Voor meer informatie klik hier.

Brocante markt in Oosterbeek 25 mei

Heerlijk snuffelen en zoeken naar dat ene kastje, dat leuke lampje of dat ene schaaltje wat nog ontbrak aan de verzameling. Dat kan op de brocante- en rommelmarkt in Oosterbeek aan de Stephanieweg. Deze markt staat bekend om de Frans aandoende sfeer en de aantrekkelijke prijzen.

Voor meer informatie klik hier.

 

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier