U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

September

September

 

Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

Kasteel Groeneveld viert vanaf april 2017 tot midden 2019 de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.

Voor meer informatie klik hier.

Bourgondisch[1]Bourgondisch Voorthuizen 8 september

Op 8 september 2018 organiseert Muziekvereniging Crescendo, voor de 4e keer, samen met lokale horeca en food ondernemers dit proef evenement. Net zo als op de vorige edities zullen de deelnemers hun beste beentje voort zetten en u het alleen het beste, mooiste en het lekkerste uit hun keuken op dienen.

Voor meer informatie klik hier.

Floraliafestival 14 t/m 16 september

De Floralia was een bloemenfeest van de Romeinen dat in de vroege keizertijd gehouden werd. Tijdens het Floraliafestival, van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september, kunt u genieten van een groot bloemencorso festijn met de start op vrijdag 16 september om 10.00 uur. Bloem steken dahliamozaïeken ondernemers op het Oranjeterrein. Klik hier voor het volledige programma.

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier