U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Gasten Beleving

Iedereen geniet hier

Ab en Anneke Kerkhoven overwinteren op de Veluwe, zoals ze zelf zeggen. “We brengen al negen jaar het najaar door op
Wulpenveen”, vertelt het actieve echtpaar. “Maar toch ontdekken we elke keer wat nieuws.” Het stel trekt er graag samen op uit.
“We wandelen en fietsen veel. De omgeving is erg afwisselend en alles is dichtbij. Vanaf het park zijn we binnen vijf minuten in
het bos. Maar ook de winkels zijn in de buurt als we boodschappen willen doen.”
Ab en Anneke genieten niet alleen van de
prachtige natuur, maar ook van het contact met andere gasten. “Er zijn geen rangen of standen. Iedereen praat gewoon met
elkaar en geniet van het mooie dat hier is. Er is een gemeenschap: als er iets is, kunnen we op elkaar rekenen. Soms gaan we
met verschillende gasten wandelen, maar we overlopen elkaar niet. We kunnen ook op onszelf zijn. We voelen ons hier
erg prettig.”

– Ab en Anneke Kerkhoven

We hebben het hier rijk samen

We werden verliefd op het uitzicht vanaf het terras”, vertellen Kees en Annie van de Plas. “We waren gelijk verkocht. En we hebben er geen moment spijt van gehad.” Weilanden en bossen in de verte, dat is wat het echtpaar ziet als ze in de woonkamer of op hun ruime veranda staan. “Als we hier zijn voelen we een diepe rust. Heerlijk dat dat nog kan in Nederland.” 
De kleinkinderen hebben het ook naar hun zin bij ‘opa en oma Voorthuizen’, zoals ze hen noemen. “Ze vinden het hier fantastisch. We gaan regelmatig met hen zwemmen of naar het bos. Er is van alles te doen in de omgeving.” 
Elke dag voelt als een vakantie, vinden Kees en Annie. “Af en toe maken we een praatje met de andere gasten, een andere keer bezoeken we samen een rommelmarkt. We doen alles op ons gemak, niks hoeft. We hebben het hier rijk samen.”

– Kees en Annie van de Plas

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier