U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

September

September

 

Expositie: Barbie en Ken al bijna 60 jaar een setje

Dat Barbie en Ken altijd een setje zijn geweest, is overigens niet helemaal waar. In 2004 gebeurt het ondenkbare. Barbie beëindigt haar jarenlange relatie met Ken. Ze ruilt hem gewoonweg in voor de hippe Australische surf boy Blaine. De expositie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum richt zich met name op de beginjaren tot en met circa 1975.

Montmartre Markt 6 september

Ook in 2020 worden er sfeervolle Montmartre markten georganiseerd op de kastelen Rosendael, Doorwerth en Cannenburch. De entourage van de kastelen zorgen voor de perfecte sfeer voor de Montmartre markten. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken.

Voor meer informatie klik hier.

 

Museum Nairac Barneveld expositie Westerbork op papier t/m 12 september

In het herdenkingsjaar 2020 toont Museum Nairac tekeningen van Leo Kok (1923- 1945) in de tentoonstelling ‘Leo Kok | Westerbork op papier’. De jonge kunstenaar Leo Kok legde tijdens zijn internering in Kamp Westerbork in prachtige tekeningen het dagelijks leven in gevangenschap vast.

 

Wilde & eetbare planten 13 september

In het bos staan niet alleen bomen. Als je goed kijkt staan er ook tientallen soorten wilde planten. Aan het einde van de zomer is de bloei niet meer zo uitbundig, maar daarom niet minder interessant. De boswachter vertelt over de planten die we tegenkomen. Meer soorten dan je zou verwachten zijn eetbaar, maar let op: er zijn ook giftige planten. Voor meer informatie klik hier. 

 

 

 

Toevallige ontmoetingen 27 september

In het bos staan niet alleen bomen. Als je goed kijkt staan er ook tientallen soorten wilde planten. Aan het einde van de zomer is de bloei niet meer zo uitbundig, maar daarom niet minder interessant. De boswachter vertelt over de planten die we tegenkomen. Meer soorten dan je zou verwachten zijn eetbaar, maar let op: er zijn ook giftige planten. Klik hier voor het volledige programma.

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier