U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Activiteiten omgeving

 • April

  Vier het voorjaar met een wandeling op landgoed Staverden 2 april

  De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt u zondag 2 april mee voor een wandeling door dit park. Hij staat stil bij de vroege voorjaarsbloeiers in het bos en het beekdal, waaronder bosanemonen, lelietjes der dalen, speenkruid, klaverzuring, salomonszegel en dalkruid.

  Klik hier voor meer informatie.

  Voorthuizen Straalt 8 april

  Op zaterdag 8 april 2017 houdt Voorthuizen voor de derde keer ‘Voorthuizen Straalt’. Een mooi evenement om het nieuwe toeristenseizoen in te luiden. Voor alle inwoners ook weer een stralende dag vol activiteiten, muziek en optredens.

  Klik hier voor meer informatie.

  Fiep Fiep Hoera! – de natuur van Fiep Westendorp in Baarn

  Kasteel Groeneveld viert vanaf april de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.

  Voor meer informatie klik hier.

  Kippenren Barneveld 8 april

  Zaterdag 8 april 2017 vindt de 10e editie plaats van de Moba Kippenren Barneveld. De start en finish vinden plaats op het Raadhuisplein in Barneveld. Het programma ziet er.

  Klik hier voor meer informatie.

  Boerenmaandag Nijkerk 10 april

  Al 35 jaar wordt dit Nijkerks feest gevierd. De dag wordt gevuld met allerlei oud-Hollandse activiteiten zoals schaapscheren, korfvlechten en een defilé van oldtimer tractors. Deghelt dag door zijn er braderieën en overal zijn hapjes en drankjes te verkrijgen. Een gezellige dag voor iedereen, die u niet mag missen.

  Klik hier voor meer informatie.

  Schermafbeelding 2015-03-30 om 16.07.30Koningsdag 27 april in Voorthuizen

  In het ondernemende Voorthuizen is er op deze speciale dag van alles te doen. Er wordt gestart met een Oranjerit met aansluitend de kinderoptocht. Dit alles met medewerking van diverse muziekcorpsen. Hierna is er een uitgebreid middagprogramma voor de kinderen, volkspelen, muzikale middagshow, allegorische optocht en een avondprogramma van 21.00 tot 23.30 uur.

  Voor meer informatie klik hier.

Nieuws

Sinds kort zijn wij deelnemer aan SOS toegang. Dit houdt in dat vanuit de ambulance onze slagboom kan worden geopend. Op deze manier geven we de ambulance makkelijker toegang tot ons terrein. Wilt u hier meer over lezen gaat u dan naar: www.sostoegang.nl

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier