Staanplaatsen

De staanplaatsen zijn huurplaatsen waar u uw eigen chalet op kunt plaatsen. Alle plaatsen zijn ruim van opzet met mogelijkheid tot een terras op het zuiden. Een aantal plaatsen hebben uitzicht op het weiland. Er zijn 3 verschillende afmetingen.  De plaatsen zijn vanaf ca. 300 vierkante meter. Bent u dol op een grote tuin, dan kunt u zelfs kiezen voor een dubbele staanplaats.

Ons park biedt 20 ampère stroom, eigen water voorziening, propaangas en centrale antenne systeem. Tevens kunt gebruik maken van eigen internetsysteem. Bovenal bieden wij rust en ruimte.

Typen staanplaatsen:

  • Enkele staanplaats
  • Anderhalve staanplaats
  • Dubbel staanplaats
  • Uitzicht op weiland (dubbel, anderhalf of enkel)

Heeft u al een chalet en bent u op zoek naar een mooie plek om te genieten, kijkt u dan bij hieronder bij de lege staanplaatsen. U kunt ook kiezen voor een occasion chalet op ons park. Er zijn verschillende typen mogelijk. Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord om u te informeren over de diverse mogelijkheden.

Lege Staanplaatsen

Staanplaats rustig gelegen K8
Staanplaats rustig gelegen K8

Deze plaats is zeer rustige gelegen omdat deze niet aan het hoofdpad gesitueerd is, maar aan de buitenzijde van ons park. Zoals u ziet is deze met veel groen omgeven zodat u van veel privacy geniet.

Staanplaats rustig gelegen K15
Verhuurd
Staanplaats rustig gelegen K15

Ook deze plaats heeft een zeer rustige ligging en door de openheid heeft de zon vrij spel zodat u hiervan heerlijk kunt genieten op het terras.

Staanplaats met eigen parkeerplaats K29
In optie
Staanplaats met eigen parkeerplaats K29
Dit waren onze
Staanplaatsen
Wil je meer informatie of staat je staanplaats er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Algemene voorwaarden
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X