U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Omgeving

Parkcamping Wulpenveen ligt middenin het bosrijke en afwisselende hart van de Veluwe. Het uitgebreide wandel- en fietspadennet biedt volop mogelijkheden om steeds iets nieuws van dit unieke deel van Nederland te ontdekken.
Vanaf uw chalet bent u binnen een kwartier bij het recreatiegebied Zeumeren waar u volop in de gelegenheid bent om te wandelen en te zwemmen. Ook de gezellige terrasjes van het oude vissersstadje Harderwijk zijn zeker een bezoek waard.

Maar er is nog veel meer te doen. We hebben enkele aanraders voor u op een rij gezet.
Ontdek het mooie van de Veluwe tijdens uw verblijf op Parkcamping Wulpenveen!

NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten en het Park herbergt uiterst zeldzame Rode Lijst-soorten. Samen met het Jachthuis Sint Hubertus, het Bezoekerscentrum/Museonder, Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vormt het Park een unieke en (inter)nationaal befaamde combinatie van natuur, kunst en architectuur.

Bezoek de site

HET OPENLUCHTMUSEUM
Het Nederlands Openluchtmuseum neemt u mee in de geschiedenis van Nederland van de afgelopen eeuwen. De authentieke gebouwen, aanwezige ambachtslieden en tal van activiteiten brengen het museum volledig tot leven. Het Nederlands Openluchtmuseum is een uniek Nederlands museum vol met originele boerderijen, arbeidershuisjes, molens, een kerk, schooltje, melkfabriek en ophaalbrug. U vindt er zelfs een oude rijdende tram.

Bezoek de site

SCHATEILAND ZEUMEREN
Ben jij klaar voor een avontuurlijk dagje uit? Kapiteinsdochter Mare en scheepsjongen Dieke hebben schipbreuk geleden en zijn met hun vlot aangespoeld op SchatEiland Zeumeren. Wat zou er hier allemaal te beleven zijn? Ga met hen mee op ontdekkingstocht…….. SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.

Bezoek de site

BURGERS ZOO
Burgers Zoo is een modern dierenpark, waar u zelf op ontdekkingsreis gaat door de natuurgebieden uit de hele wereld. In een bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem genieten bezoekers van dieren en planten in verblijven die zo natuurlijk mogelijk zijn vormgegeven. De totale oppervlakte van 45 hectare is overzichtelijk ingedeeld in thematische leefgebieden. Op uw tocht maakt u op indrukwekkende wijze kennis met het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn (Desert), het tropisch koraalrif (Ocean), de Oost-Afrikaanse savanne (Safari),n het tropisch vloedbos (Mangrove) en het als laatst toegevoegde Maleise regenwoud (Rimba).

Bezoek de site

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier