Scroll Top

30-jarig jubileum Cobra Club Nederland 3 september 2022

Zaterdag 3 september hadden wij op Parkcamping Wulpenveen Cobra Club Nederland te gast. Zij vierde alweer haar 30-jarig jubileum. Er was ’s morgens ontvangst met koffie of thee met hierbij een Veluwse verleiding. Het was voor vele leden een gezellig moment om elkaar weer te ontmoeten en om elkaars Cobra te bewonderen op het nabij gelegen weiland. Na een warm welkom van de voorzitter kon er gestart worden met een mooie tourrit over de Veluwe. Bij terugkeer stond er een heerlijk glas bubbels te wachten om te proosten op de volgende 30 jaar. Vanaf 18.00 uur stonden de barbecues klaar en kon men genieten van gezellige barbecue waarbij een swingende live-band heerlijke top-2000 nummers speelde. Het was een super geslaagde dag met prachtig mooi weer en gezellige mensen.

De foto’s van deze dag zijn grotendeels gemaakt door André Kimmel, nog hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van deze mooie verzameling.

Algemene voorwaarden
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.