U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Jubileum barbecue 24 augustus 2019

Jubileum barbecue 24 augustus 2019

Het tweede jubileumevenement, de barbecue, was enorm geslaagd. Door het prachtige weer konden we de hele avond heerlijk buiten zitten en al vrij snel namen de eerste gasten dan ook plaats in het zonnetje.  Al snel klonken de gezellige liederen van Neerlands Beste Troubadours, Leon Lutterman en werden de vele liedjes gezellig meegezongen.

Nog voor de barbecue gestart werd, ontvingen we de eerste  verrassing namelijk een prachtige toespraak van een van onze langst verblijvende gasten. Een mooi verhaal over de eerste kennismaking met de toenmalige eigenaren, Jaap en Riet Ursem, de leuke activiteiten die hebben plaatsvonden, de veranderingen op de camping en nog vele andere anekdotes, dit was zeer bijzonder.

Hierna werden Jaap en Riet in de bloemen gezet en ontvingen zij prachtig sierpotten gevuld met fleurige planten. Ook wij werden in het zonnetje gezet met prachtige bloemen en enorm verwend met een ballonvaart voor het hele gezin waarbij we dichtbij de camping mogen opstijgen en, wanneer de wind gunstig gezind is, de vaart boven ons Park plaatsvindt. Ook hebben we nog een boekje historisch Voorthuizen, met Pension Wulpenveen hierin vermeld, cadeau gekregen met aanvullend allerlei wetenswaardigheden over Wulpenveen en oude advertenties van Wulpenveen, echt fantastisch!

Rond zes uur ging het fantastische buffet en de uitgebreide barbecue van start verzorgd door L’Art de la Table en werden we de hele avond super verzorgd door Luc en zijn team.

Het was een memorabele avond waarbij we nog iedereen willen bedanken voor hun komst en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de prachtige cadeaus.

Hieronder een aantal foto’s van de Jubileum barbecue:

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier