Scroll Top

Park bbq & afsluiting van het seizoen 10 september 2022

Zaterdag 10 september was de park barbecue en tevens de afsluiting van het seizoen. We hadden de weergoden niet helemaal mee, maar dit was met 2 tenten goed opgelost. Er waren nog wel wat buitjes, maar iedereen bleef droog en vrij snel ging de zon schijnen.

Een groot aantal gasten konden toch buiten zitten in de tent en en aantal gasten namen in ons gezellige ‘t Praathues plaats. We begonnen met het in het zonnetje zetten van onze belangrijke vrijwilligers. De opbrengst van de rommelmarkt kwam volledig ten goede van deze barbecue en hiervoor zijn Nancy, Jeanet, Piet en Tiny een hele lange dag in touw geweest en daarom was een attentie en een warm applaus wel op zijn plaats. De vrijwilligers die ook geholpen bij de rommelmarkt en bijna ieder weekend de gasten in ‘t Praathues goed verzorgen, zijn Laurens, Marlies, Gerard en Greet ook hulde voor deze fantastische helpers.

Hierna ging de barbecue van start. Er was een uitgebreid salade buffet, verschillende soorten vlees en vis en we eindigde en heerlijk dessertbuffet verzorgd door Luc van l’Art de la Table.

Het was een super gezellige en geslaagde avond!

Algemene voorwaarden
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.