Scroll Top

Chalet met eigen parkeerplaats K95

2-persoons
slaapkamer
Wifi aansluiting
mogelijk
complete inboedel
inbegrepen
CV
 Airconditioning
DETAILS

Status: Te Koop

Dakbedekking: Pannendak

Slaapkamers: 1

Woonoppervlakte: 47 m2

Chalet vraagprijs € 32.500,-

Chalet is gelegen op ruime kavel met een royaal terras op het zuiden inclusief onderhoudsarme tuin. De dakbedekking is van metaal met een pannendak uitstraling voorzien van metalen goten.

U kunt uw auto bij het chalet parkeren. In de tuin staat een prieel om ‘s avond lekker buiten te kunnen eten of te genieten van de schaduw. Naast het chalet bevindt zich een schuurtje waar uw fietsen en het tuingereedschap opgeborgen kunnen worden.

De entree biedt een mooie garderoberuimte met verwarming en is  ideaal om de kou en warmte buiten te houden. De open keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gastoestel met afzuiger en heeft door aparte kastenwand veel opbergruimte.

De twee persoonsslaapkamer heeft een grote grote kast met dubbele schuifdeuren. Vanuit de slaapkamer komt u in de complete badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douchecabine met kunststof schuifpaneel.

Het chalet is voorzien van CV, zodat het ook in de winter aangenaam warm is en voor de warmere zomers is er airconditioning aanwezig die zorgt voor heerlijke verkoeling. De kiepramen zijn voorzien van horren en dubbelglas. Aan de buitenkant van het chalet is bij de schuifpui een rolscherm bevestigd, die zorgt voor schaduw  binnen op  zonnige dagen. Tevens is er een plissé hordeur aan de schuifpui zodat de vliegen buitengehouden worden. Zeer prettig is het separate toilet dat ook voorzien is van verwarming.

Met de vraagprijs is rekening gehouden dat de canexel buitenbekleding vervangen dient te worden door kunststof of Red Cedar buitenbekleding.

Intresse?
Neem contact op!

Parkcamping Wulpenveen

Apeldoornsestraat 42

3781 PN Voorthuizen

Telefoon: 0342-473641

E-mail: info@wulpenveen.nl

    Algemene voorwaarden
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.