Scroll Top

Seizoensopening 11 mei 2024

Wat was het een fantastische start van het seizoen in ‘t Praathues. Vanaf 16.00 uur was iedereen welkom om meteen te genieten van een heerlijke Sangria. Door het heerlijke weer was het aangenaam vertoeven op het terras waar de prachtige opstelling van Infuacato al klaar stond voor de live cooking van twee heerlijke paella’s.

We konden genieten van koude en warme Tapas gerechten met als hoogtepunt de live bereiding van Paella door Rik. De avond werd muzikaal opgeluisterd door het duo Los del Sol die ervoor zorgde voor prachtige Spaanse klanken en na het eten gingen gewillig de voetjes van de vloer.

We zijn deze avond fantastisch verzorgd door de vrienden van Wulpenveen die al vroeg in touw waren om alle voorbereidingen treffen voor het buffet. Er was weer een super verzorging aan de bar, in de keuken voor het koken en de kollosale vaat.

Algemene voorwaarden
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.