U kunt ons bereiken op: T. 0342-473641

Staanplaats

De staanplaatsen zijn huurplaatsen waar u uw eigen chalet op kunt plaatsen. Alle plaatsen zijn ruim van opzet met mogelijkheid tot een terras op het zuiden. Een aantal plaatsen hebben uitzicht op het weiland. Er zijn 3 verschillende afmetingen.  De plaatsen zijn vanaf ca. 300 vierkante meter. Bent u dol op een grote tuin kunt u zelfs kiezen voor een dubbele staanplaats.

Ons park biedt 20 ampère stroom, eigen water voorziening propaangas en centrale antenne systeem. Tevens kunt gebruik maken van eigen internetsysteem. Bovenal bieden wij rust en ruimte.

Typen staanplaatsen:

  • Enkele staanplaats
  • Anderhalve staanplaats
  • Dubbel staanplaats
  • Uitzicht op weiland (dubbel, anderhalf of enkel)

Heeft u al een chalet en bent u op zoek naar een mooie plek om te genieten, kijkt u dan bij de lege staanplaatsen. U kunt ook kiezen voor een occasion chalet op ons park. Er zijn verschillende typen mogelijk. Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord om u te informeren over de diverse mogelijkheden.

Nieuws

De agenda van 't Praathues is bekend! Bekijk het overzicht op de pagina van 't Praathues onder het kopje aktiviteiten & 't Praathues.

Adres gegevens

Parkcamping Wulpenveen
Apeldoornsestraat 42
3781 PN Voorthuizen
Tel.: 0342 473641

Plan uw route hier