Scroll Top

Blieken achter de Heg

za01jul11:00za15:00Blieken achter de Heg

Activiteiten details

‘Blieken’ is dialect voor ‘gluren’ en dan bij gastvrije buren van Wulpenveen, die bereid zijn om hun tuin open te stellen en te delen wat je blij maakt op deze stek.
Op 1 juli 2023 tussen 11:00 -15:00 zijn alle buren van Wulpenveen welkom om achter de heg te blieken bij iedere buur met een Welkomsbord bij de ingang van de tuin. De eigenaren zijn dan aanwezig op hun eigen tuin om u gastvrij te ontvangen. Aansluitend vanaf 15:15 is er gelegenheid voor alle deelnemende buren, die hun tuin hebben opengesteld om gezamenlijk bij elkaar te blieken. We verzamelen om 15:15 bij het Praathuis en wandelen gezamenlijk langs alle deelnemende tuinen, luisteren naar elkaars verhalen en doen inspiratie op. Wij (Hanneke Wennekendonk chalet 58; Tineke Zandbergen chalet 52) zien uw aanmelding voor openstelling van uw tuin op 1 juli graag tegemoet. Wij verzorgen een plattegrond met deelnemende tuinen en ‘welkomsbordjes’ om herkenbaar bij de ingang van uw tuin op te hangen. Iedereen is vrij om een kopje thee/koffie/fris of water met of zonder een lekkernijtje aan te bieden.
Als u bereid bent om uw tuin voor de buren gastvrij open te stellen op 1 juli dan kunt u zich aanmelden bij: Tineke Zandbergen – 0616245306 t.zandbergen@xs4all.nl - - o.v.v.: Naam: Chaletnr (of kabelnummer): Emailadres: Telefoonnr:
 

Tijd

11:00 - 15:00

Algemene voorwaarden
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.